Yönetim Sistemleri Kurulum ve Belgelendirme Hizmetleri
Analizler 1 – Fiziksel Kimyasal Analizler Kozmetik Ürün Güvenlik Değerlendirme Kılavuzu’na göre ürünlerin renk, koku, görünüm, pH, yoğunluk, viskozite analizleri istenmekte ve bu analizler tarafımızca gerçekleştirilmektedir. Bunun yanında aşağıdaki analizler de tarafımızca yapılmaktadır. • Anyonik ve Katyonik Aktif madde • Toplam Aktif Madde Ağır Metaller • Kalite Kontrol Analizleri (Amonyak, NaOH, sitrik asit vb.) •
İngiltere Kozmetik Ürün Kayıtları
İngiltere Kozmetik Ürün Bildirimleri İngiltere Kozmetik Ürün Bildirimleri. – İngiltere ve AB arasında BREXIT anlaşmasının 31.01.2020 tarihinde onaylanması ile birlikte İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılması süreci sonrası Kozmetik ürünlerin satışı için kozmetik ürün kayıtları SCPN (Submit Cosmetic Products Notification) yapılmak zorundadır. İngiltere’de Sorumlu Kişi bulundurmak zorunluluğu mevcuttur. Büyük Britanya’ya (İngiltere, İskoçya ve Galler) ihraç edilen tüm
Kanada Kozmetik Ürün ve OTC Drug (Dezenfektan Biyosidal Ürün) Kayıt İşlemleri
Kanada Kozmetik Ürün ve OTC Drug (Dezenfektan Biyosidal Ürün) Kayıt İşlemleri Kanada kozmetik bildirimi, Kanada’ya kozmetik ürün ihracatı yapacak olan firmaların gerçekleştirmesi gereken bir işlemdir. Kanada’da sağlıkla ilgili devlet organı olan Health Canada, Kanada piyasasına kozmetik ürün satmak isteyen firmaların öncelikle Kanada kozmetik bildirimi yapmasını zorunlu kılmıştır. Kanada kozmetik bildirimi yapmayan firmaların ürünlerin ülke sınırlarına
FDA – OTC Drug Kayıtları (Dezenfektan Biyosidal Ürün)
FDA – OTC Drug Kayıtları (Dezenfektan Biyosidal Ürün) FDA (Food and Drug Administration) Gıda ve İlaç Dairesi’dir. FDA gıda, ilaç, kozmetik, OTC gibi ürünleri regüle etmekle görevli otoritedir. Amerikaya ihracat için Tıbbi cihaz, biyosidal ürünler ve kozmetik kategorisinde olmasına rağmen otc drug olarak kategorilendirilen aktif madde ve ürün iddialarına göre ürünler otc drug olarak FDA kaydının
UFİ Kayıt İşlemleri
UFİ Kayıt İşlemleri UFI kısaltmasıyla bilinen benzersiz formül tanımlayıcı, tehlikeli bir karışım içeren ürünlerinizin etiketinde gerekli olacak bir koddur. UFI’ye ek olarak, karışımınız ve zehir merkezlerinin kullanması için ilgili ürünler hakkında bileşim, ticari isim, renk, ambalaj, ürün kategorisi ve toksikolojik bilgiler gibi diğer bilgileri de sağlamanız gerekmektedir. UFI, piyasaya sunduğunuz ürün ile sağladığınız bilgiler arasında
Arge – Formülasyon Danışmanlığı
Arge – Formülasyon Danışmanlığı Deneyimli kadrosu, çok sayıda proje referansı ve uzun yıllara dayanan mühendislik tecrübesi ile müşterilerinin ihtiyacı olan profesyonel danışmanlık hizmetlerini tek bir çatı altında ve uçtan uca sunmaktadır. Fikir geliştirme aşamasından, projenin teslimine kadar geçen tüm süreçler için iş ortağı olarak hizmet vermektedir. Çeşitli aktifler ve bitkisel ekstraktlar sayesinde müşterilerine zengin ürün
Analizler
Analizler Fiziksel Kimyasal Analizler Kozmetik Ürün Güvenlik Değerlendirme Kılavuzu’na göre ürünlerin renk, koku, görünüm, pH, yoğunluk, viskozite analizleri istenmekte ve bu analizler tarafımızca gerçekleştirilmektedir. Bunun yanında aşağıdaki analizler de tarafımızca yapılmaktadır. • Anyonik ve Katyonik Aktif madde • Toplam Aktif Madde Ağır Metaller • Kalite Kontrol Analizleri (Amonyak, NaOH, sitrik asit vb.) • Sabun indisi,
Tesis Kurulum Danışmanlığı
Tesis Kurulum Danışmanlığı İlk aşamadan projelendirilip, beklentileriniz doğrultusunda şekillendirilip, üretim sistemi, takip sistemi, formüller, ham maddeler, verimli üretim metodları ile beraber makine teçhizat , kalite laboratuvarları, Ar-Ge laboratuvarları kurulup size teslim edilmektedir.Kozmetik ve deterjan ürünlerin üretim tesisi; ıslak mendil, sıvı sabun, şampuan, krem, renkli kozmetik, parfüm, boya üretimi vb. bütün sektörel ürünlere yönelik tesis kurulumlarında
Gıda Güvenliği Yönetim Sistem Kurulumu ve Belgelendirme
Gıda Güvenliği Yönetim Sistem Kurulumu ve Belgelendirme ISO 22000 gıda güvenliği için yönetim sistemlerine olan yükümlülükleri tanımlayan bir normdur. İşletmeye bağlı risk yönetimindeki minimum koşulları belirtir ve tehlike analizi sistemi ile kritik kontrol noktalarını (HACCP), Codex-Alimentarius-Komisyonu tarafından geliştirilen kullanım adımlarıyla beraber ekler. Denetlenebilen yükümlülükler ile HACCP-Planı koruyucu programlar (PRP’ler) ile kombine edilir. Normun önemli elemanları gıda